Vacatures en stages

 

Het Panorama-Paviljoen is een horecabedrijf dat direct is gelieerd aan een recreatiebedrijf.

Het totale bedrijf kent binnen haar geledingen diverse specialisaties.

Bij het Panorama Paviljoen werken een aantal medewerkers, inclusief oproepkrachten en stagiaires, horeca- en kantoormedewerkers enz., het hele jaar rond. We hebben regelmatig medewerkers nodig, met name oproepkrachten, die ook in de avonduren willen werken.

We zijn gedurende 6 dagen per week open. Op zondag zijn we gesloten.

Wij plaatsen hier geen vacatures, maar indien je regelmatig gedurende een wat langere periode als oproepkracht zou kunnen werken informeer dan even of er een vacature is.

Het Panorama-Paviljoen van VADESTO is een ‘Erkend leerbedrijf’ voor diverse MBO en HBO-opleidingen.
We zijn tevens TÜV-gecertificeerd voor Veiligheid en hebben het Green Key keurmerk voor Milieu.

Dit samen betekent dat wij de opleiding van alle medewerkers, dus ook van oproepkrachten en stagiaires, serieus nemen.

Werkzaam in de Horeca

Horecamedewerkers kunnen afhankelijk van hun opleiding en ervaring zowel in de keuken als bediening ingezet worden in ons Panorama Paviljoen. Zowel binnen als buiten op het terras en op de rondvaartboten en soms ook als entertainer bij een binnenactiviteit.Ervaring is gewenst maar geen voorwaarde. Een goede klantgerichte houding naar klanten en een verzorgd uiterlijk is hierbij vanzelfsprekend.
Kan je vlot werken, eventueel ook in de avond, en vind je zo nu en dan flinke drukte geen probleem, dan kan je altijd even bellen.

Werkzaam met Outdoor- en Indooractiviteiten van Vadesto

Medewerkers, oproepkrachten en stagiaires voor de buiten(sport)activiteiten van Vadesto waar het Panorama Paviljoen startpunt van is, dienen voor een langere periode beschikbaar te zijn. Zij krijgen namelijk intern een opleiding van alle activiteiten om deze te mogen begeleiden als instructeur. Dit alles wordt nauwkeurig bijgehouden.

Oproepkrachten en stagiaires (afhankelijk van hun opleidingseisen) dienen alleen of in teamverband alle voorkomende werkzaamheden te verrichten. Dat houdt naast het verzorgen van onze gasten of bij de activiteiten het begeleiden, instructie geven aan of entertainen van individuele klanten en groepen ook in het voorbereiden en afhandelen van zaken, administratieve zaken verzorgen en schoonmaken en onderhoud plegen.

Ben je enthousiast en een actief persoon, heb je goede contactuele vaardigheden en durf je initiatief te tonen dan is dit misschien iets voor je.

Het is een voordeel als je een horecaopleiding hebt gedaan of daarmee bezig bent. Ook als je inzicht hebt in sport- en recreatie. Het is tevens een voordeel, vooral voor jezelf, als je in de directe omgeving woont en een rijbewijs hebt. Maar dat is geen voorwaarde.
 
Salariëring en verdere arbeidsvoorwaarden: conform de CAO.

Indien je geïnteresseerd bent en er is een vacature vrij dan vragen wij je je gegevens en CV toe te sturen naar: info@panorama-paviljoen.nl