Groepen

Reservering groepen

Voor groepen verzorgt Vadesto Rondvaart Hattem interessante Natuur-boottochten vanaf het Panorama Paviljoen vlakbij het historische Hanzestadje Hattem. Dit zijn meestal 1-uurs-tochten. U stapt in bij het schitterend gelegen Paviljoen, met het terras direct aan het water. U kunt daar ook genieten van een lekkere kop koffie, een drankje, hapje of snack, en groepen voorzien we graag van een uitstekend verzorgde lunch, een heerlijke barbecue of uitgebreide koud/warm buffet.

De hele boot voor u!

De boot is af te huren voor alle soorten groepen, incl. bemanning. Er komen dan geen andere personen bij. Groepen kunnen voor elk tijdstip reserveren van ma. t/m za., ook ’s avonds. De grootte van de groep is dan niet van belang. U hebt alle ruimte in de boot dan voor uw groep alleen beschikbaar.

Een één-uurs-rondvaart voor een vastgestelde prijs per persoon

Kleinere groepen die niet de hele boot willen reserveren, kunnen ook met een tocht mee samen met andere passanten, op vastgestelde tijden. Hier kunnen dan zowel individuelen als groepen gebruik van maken. Individuele passagiers/passanten kunnen di. t/m za. om 14.00 uur mee met de rondvaart Hattem. Deze gaat door vanaf 10 personen. Reserveren via tel.nr. 038-4445428 is wenselijk, want vol is vol en dan komt u niet voor niets. Indien de boot om 14.00 uur vol is en er voldoende passagiers zijn kunnen we besluiten dat er op andere tijden een extra boottocht wordt gemaakt.

De Groene Ster en de Patriot bij Hattem

De Groene Ster en de Patriot bij Hattem

Een speciaal samengesteld arrangement

Als groep kunt u ook een uitgebreider dagprogramma kiezen met andere activiteiten of maaltijd. Dat kunnen avontuurlijke buitensportactiviteiten zijn maar ook een rustiger stadswandeling met gids of puzzeltocht. Er zijn veel combinaties te bedenken, zoals een Natuur-Rondvaart Hattem met aansluitend een Buffet, Barbecue of Lunch. U kan daarvoor uitstekend terecht in ons schitterende Panorama Paviljoen met groot terras en prachtig uitzicht. Leuk als u iets te vieren hebt! De tijdsduur hiervan is ca. 3 uur. Zie daarvoor ook de activiteiten op www.vadesto.nl en het culinaire aanbod op www.panorama-paviljoen.nl

De boot

Bij Vadesto Rondvaart Hattem varen we met een halfopen boot, dus wel met een dak, maar met open zijwanden en geschikt voor ca. 50 personen. Want als u wilt genieten van de natuur, de vogels wilt horen e.d. heeft een half open boot de voorkeur. U beleeft de omgeving dan ook veel beter, u bent buiten maar ook enigszins beschermd voor teveel zon of een buitje. We adviseren u wel altijd even een jas o.i.d. mee te nemen zodat u in ieder geval comfortabel kunt zitten. De boot is voor groepen met rolstoelen moeilijk toegankelijk; passagiers dienen een klein trapje van enkele treden te kunnen nemen.

Rondvaart met ‘De Patriot’

Hiermee maken we de prachtige NATUURRONDVAART van ca. 1 uur! Ook prima te combineren met een hapje of drankje in het Paviljoen of op het terras. De boot is halfopen open en geschikt voor groepen tot max. 50 personen. Vertrekpunt is het Panorama Paviljoen in Hattem. Vanaf het terras stapt u direct de boot in! De boot maakt een één-uurs-tocht naar het Algemene Veen, een natuurgebied bij Hattem. U maakt kans een ijsvogel of soms zelfs een bever te zien en diverse andere bijzondere dieren. We varen door de IJsseluiterwaarden, langs de noordelijke uitlopers van de Veluwe en het Algemene Veen, tot het fraai gelegen Hezenbergersluiscomplex in het Apeldoorns kanaal, ook wel genoemd, “het fraaiste kanaal van Nederland”. Het voordeel van een open boot is dat u de natuur goed kunt beleven. U ziet en hoort bijv. de vogels beter. De schipper kan u veel vertellen!    

De natuurboottocht

De tocht is bedoeld om u te laten genieten van de omgeving. De schipper vertelt daarbij ook iets van de omgeving en van de geschiedenis, dus ‘het verhaal van het kanaal’. Afhankelijk van het seizoen zal men onderweg diverse watervogels en andere dieren kunnen zien. Het gebied staat bekend als een zeer gevarieerd stukje natuur, met name door de ligging aan de rand van de Veluwe en direct aan de uiterwaarden van de IJssel. De IJsseldelta is ook een bekende route in de trektijd voor allerlei vogelsoorten. Soms kom je hier bijzondere vogels tegen.  

Helicoptervieuw op startplaats rondvaarten in Hattem

Parkeerplaats en startplaats van de rondvaarten in Hattem

BIJEENKOMSTEN MET EEN RONDVAART

Bij het Paviljoen kunt u met uw groep terecht voor al uw feesten, partijen, recepties, bruiloften, vergaderingen, seminairs, workshops, speciale thema-avonden, etc. We verzorgen voor groepen graag een lunch, koud/warm buffet, barbecue ed. terwijl u van een uniek en schitterend uitzicht geniet! Uitstekend te combineren met een uurtje varen. Parkeren is gratis bij ons én u bent hier direct bij het centrum van Hattem, ideaal voor een leuk arrangement. Informeer naar de mogelijkheden via tel.nr. 038-4445428.