Eten en drinken

Horeca bij het startpunt

Het startpunt van de Vadesto Rondvaarten Hattem is het uniek gelegen Activiteiten- en Panorama Paviljoen. Hier kunt u vooraf of na de boottocht terecht voor eten en drinken om de inwendige mens te verwennen. En daarbij geniet men altijd van een prachtig uitzicht, zowel zomers als ’s winters. Ook kunt u hier goed terecht voor uw vergadering, party of feest. Leuk te combineren! Zie ook: www.panorama-paviljoen.nl

Buffetten en barbecues bij het Panorama Paviljoen

Buffetten en barbecues bij het Panorama Paviljoen

Eten en drinken op de boot

Op de boot is normaal geen eten of drinken verkrijgbaar en geen bediening, maar in het Panorama Paviljoen zijn allerlei drankjes, hapjes en snacks verkrijgbaar die u rustig mee kunt nemen voor onderweg. In het Paviljoen zelf kunt u vooraf of er na uitgebreid eten en drinken, van lunches tot uitgebreide koud/warm buffetten en barbecues. We adviseren u wel vroeg genoeg te komen indien u in het Paviljoen iets wilt gebruiken zodat u tijd voldoende hebt om er van te kunnen genieten. Een flesje drinken voor onderweg is altijd handig, zeker bij warm weer.

Het Panorama Paviljoen vanaf het water gezien

Het Panorama Paviljoen vanaf het water gezien

U komt alleen of met een groep

Alleen of met een grote groep, dat maakt niet uit. In het gezellige Paviljoen kan iedereen terecht. Groepen adviseren we, voor zowel de boot als voor het Paviljoen en voor eten en drinken tijdig te reserveren, dan weet u dat wij op u rekenen!

Groot terras

Op het grote terras hebt u een weids uitzicht op de omgeving terwijl u een kop koffie, drankje, koude of warme snack gebruikt. Zit u binnen, dan hebt u door de grote ramen rondom ook een geweldig uitzicht vanuit het Paviljoen.

Prachtig uitzicht vanuit de Weidezaal op de IJsseluiterwaarden bij Hattem

Prachtig uitzicht vanuit de Weidezaal op de IJsseluiterwaarden bij Hattem

Zaalruimte in het Panorama Paviljoen

Voor groepen hebben we 2 zalen beschikbaar, We kunnen hier totaal aan 150-200 personen plaats bieden. We adviseren dit van te voren te reserveren als u daar gebruik van wilt maken. U kan hier o.a. koffie met gebak gebruiken of een goede lunch, een smakelijke barbecue of overheerlijk koud/warm buffet, net zo uitgebreid als u maar wilt! En dat alles terwijl u geniet van een geweldig uitzicht over de uiterwaarden en het natuurgebied. En we ontsteken graag even de gezellige haard voor u! Écht genieten dus!

Uitzicht vanuit de Panoramazaal op de op het kanaal en IJsseluiterwaarden bij Hattem

Uitzicht vanuit de Panoramazaal op het kanaal en de IJsseluiterwaarden bij Hattem

Voor meer informatie over eten en drinken, lunches, buffetten en barbecues zie: www.vadesto.nl of www.panorama-paviljoen.nl