Individueel

 

Komt u individueel: alleen, met vrienden, uw gezin of familie?

Geen probleem! U bent welkom voor onze ‘individueel rondvaart Hattem’!

Als u alleen, dus niet met een groep komt, kunt u toch een mooie natuur-boottocht maken.

Natuur-Boottocht

Van di t/m za kunt u het hele jaar, zolang het weer het toe laat, een natuur-boottocht maken van ca. 1 uur. Informeer dus altijd even van tevoren. Rondvaart Hattem vaart af om 14.00 uur, vanaf het Panorama Paviljoen. Hier kunt u individueel maar ook als kleine groep gebruik van maken. Deze gaat door vanaf 10 betalende passagiers. 

Reserveren via tel.nr. 038-4445428 wordt aanbevolen, want vol is vol en dan komt u niet voor niets. Indien de boot vol is en er voldoende passagiers zijn is het mogelijk dat we op andere tijden een extra rondvaart maken. We varen met de half open boot, de Patriot, zodat we de natuur goed kunnen beleven. Dus bij kouder weer even een jas meenemen. De boot is voor rolstoelen moeilijk toegankelijk; passagiers dienen een klein trapje van enkele treden te kunnen nemen.

De Patriot op zoek naar ijsvogels, bevers en schildpadden

De Patriot op zoek naar ijsvogels, bevers en schildpadden

De boottocht

De schipper vertelt onderweg allerlei bezienswaardigheden en het ‘verhaal van het kanaal’. U hebt ook kans de ijsvogel te zien en de ooievaar op het nest of zelfs een bever terwijl u door het uiterwaardengebied van de IJssel vaart, mede bekend van de Voerman-schilderijen. En langs de noordelijke uitlopers van de Veluwe en de Hezenberg, waar familie van de patriot en generaal Daendels woonde, en het Algemene Veen, het voormalig eigendom van de Hertog van Gelre. Het Apeldoorns kanaal wordt niet voor niets ‘het mooiste kanaal van Nederland’ genoemd! In combinatie met het oude Hanzestadje Hattem, uitgeroepen tot ‘het best bewaarde stadje van Nederland’ ligt hier een uniek uitgangspunt voor leuke uitstapjes.

Startpunt

Het Panorama Paviljoen is het startpunt voor zowel de boottochten van Vadesto Rondvaart Hattem als veel andere recreatie-activiteiten, voor zowel op het land als op het water. Een prachtige locatie om even te ontspannen op het terras en te genieten van een drankje of hapje met daarbij een geweldig uitzicht!

Rondvaartboot De Patriot in Hattem

Rondvaartboot De Patriot en de Waterflike in Hattem

Arrangementen en combinaties

Een aantrekkelijke combinatie is een rondvaart Hattem met een stadswandeling, of een rondvaart Hattem met een fietstocht over de Veluwe. De fietsen en routes, van meerdere lengtes, zijn gebruiksklaar!
U kan zelf uw eigen arrangement samenstellen. 

Kijk ook even op:

www.vadesto.nl voor allerlei andere leuke recreatie- en buitensportactiviteiten of op

www.panorama-paviljoen.nl voor de vele mogelijkheden van onze horeca-accommodatie en

www.klompenpadhattem.nl voor het maken van een wandeling over het Hoenwaardsepad