Extra activiteiten

Extra activiteiten, buitensport en attracties combineren met uw boottocht!

Vadesto Rondvaart Hattem biedt naast rondvaarten extra activiteiten, buitensport en attracties en allerlei andere recreatieactiviteiten.
Men kan met 2 personen komen of met 200, dat maakt niet uit. Extra activiteiten genoeg! De instructeurs van Vadesto staan voor iedereen klaar om uitleg te geven bij alle activiteiten. En het mooi gelegen restaurant van Panorama Paviljoen, biedt alle horeca-faciliteiten, van culinaire belevenissen tot allerlei indoor-spelen en is voorzien van o.a. goede toiletten en douches.

Extra activiteit doen?

Kijkt u even op www.vadesto.nl en stel uw eigen programma samen. En bel rustig even, via tel.nr. 038-4445428, om te overleggen welke extra activiteiten mogelijk zijn voor u.

Wilt u een kant-en-klaar Arrangement? Klik dan even op www.vadesto.nl Keus genoeg!

Wat kunt u allemaal doen?

IMG_4535

Outdoor-activiteiten

Avontuurlijke en sportieve activiteiten in de buitenlucht. U kan het Outdoor Adventure noemen, of Buitensportactiviteiten, Sportieve Recreatie, Teambuilding of Survival, deze extra activiteiten doen we allemaal. Belangrijk is dat het hierbij gaat om een belevenis, een leuke actieve ervaring. En dat wil Vadesto graag voor u verzorgen. Maak uw keuze uit de vele extra activiteiten die mogelijk zijn!

Indoor-activiteiten

In ons Paviljoen zijn ook INDOOR-spelactiviteiten mogelijk; goed te combineren met een avondparty of winterfeest. Denk aan een wedstrijdje op de reuzensjoelbakken, puzzelspellen, darts, blaaspijp- of pistoolschieten. Extra activiteiten genoeg!

Activiteiten voor bedrijven

Een rondvaart Hattem als onderdeel van een bedrijfsuitje of personeelsfeest doet het altijd goed. Ook een combinatie met een vergadering, een educatieve invulling of training is mogelijk.  Zie bijvoorbeeld de extra activiteiten en arrangementen onder: www.vadesto.nl

Scholen

Extra activiteiten voor sportdag, schoolwerkweek of schoolfeest. In samenwerking met de groepsleiding maken we daar een geweldige succes van. Een natuurboottocht bij Rondvaart Hattem is altijd leerzaam en graag gewild.

Startplaats rondvaarten en activiteiten bij het Panorama Paviljoen in Hattem

Startplaats natuurboottochten en buitensportactiviteiten bij het Panorama Paviljoen in Hattem

Diverse groepen

Vadesto verzorgt voor allerlei groepen leuke programma’s zoals bijvoorbeeld voor een
FAMILIEDAG, REÜNIE, VRIJGEZELLENDAG, VAKANTIE-UITJE, WORKSHOP, en aansluitend eventueel een geweldige feestavond. Ook een boottocht is daar vaak een ontspannend onderdeel van.

Winter-activiteiten

In de winter kan men ook leuke extra activiteiten doen vanuit het Paviljoen, zowel binnen als buiten. Ook een boottocht is soms mogelijk, maar dat hangt wel van het weer af.  Actieve gasten kunnen dan eventueel ook voor een uitgebreider programma kiezen met o.a. boogschieten of klimmen of een mountainbiketocht maken. Daarna is het goed toeven in de warmte van het Paviljoen restaurant met bijvoorbeeld een warme chocomelk of ander winters drankje.

Kinder-activiteiten

Voor kinderen is een boottocht een geweldige belevenis. Aansluitend kunnen ze zich bij Vadesto heerlijk uitleven tijdens hun kinderfeestje of verjaardagsparty. Samen een vlot bouwen, steppen, een fotowandelpuzzeltocht maken, kanovaren of andere sport- en spel-activiteiten doen. Natuurlijk hoort er ook een patatje, ijsje of frisdrank bij.

Senioren-activiteiten

Voor ouderen is een natuur-boottocht bij Rondvaart Hattem een prachtige manier om interessante dingen te zien en te beleven. Ook leuk te combineren met een rustig spel als Jeu de Boules, of extra activiteiten als boog-, pistool- of blaaspijpschieten of een INDOOR-activiteit zoals een tangramspel of een wedstrijdje op de reuzensjoelbakken of ander leuk spel.

Wandel en wandeltochten

We zijn tevens startpunt voor allerlei wandelingen en wandelroutes. Hier start bijv. het klompenpad het Hoenwaardsepad. Ook het Maarten van Rossumpad komt hier langs. Daarnaast hebben we zelf diverse wandelroutes beschikbaar, alsook GPS-routes, stadswandelingen met gids en wandelpuzzeltochten.