Vergaderen

Vergaderen met een boottocht

Een Natuurboottocht is een ontspannende belevenis en aanvulling naast het vergaderen, zoals bij een zakelijke vergadering, een workshop of training. Een leuk intermezzo om even het ijs te breken. Om te vergaderen met een boottocht als onderbreking hebben we bij het startpunt in het Panorama Paviljoen diverse faciliteiten beschikbaar.

Van koffie tot koud/warm buffet

Wij verzorgen dit alles graag voor u, inclusief de koffie met iets lekkers tot en met een smakelijke lunch of een koud/warm buffet of barbecue.

Tijdens een boottocht zijn ook drankjes en hapjes te reserveren en men kan eventueel ook snoep, ijs e.d. meenemen. Op het grote terras van het Paviljoen serveren we u ook graag een frisdrankje, een lekker speciaal biertje of een glaasje wijn met intussen een geweldig uitzicht.

Vergaderen en Faciliteiten

Voor uw bijeenkomst, vóór of na het varen, hebben we flipovers, whiteboard, beamer, geluidsinstallatie e.d. beschikbaar. Plus afsluitbare lockers voor het opbergen van belangrijke zaken en tevens goede sanitaire voorzieningen, incl. toilet voor mindervaliden en douches voor na een actieve bezigheid.

Diverse arrangementen voor uw bijeenkomst

U kunt bij ons terecht in 2 verschillende zalen. De grote zaal, de Panoramazaal, is geschikt voor groepen tot maximaal 150 personen. De kleine zaal, de Weidezaal, is geschikt voor groepen tot maximaal 30 personen. Zie ook www.panorama-paviljoen.nl

We bieden tevens diverse:

–  Vergaderarrangementen
–  Receptie- en Feestarrangementen
–  Lunchbuffetten
–  Warme en koude buffetten
–  Barbecues
–  Drankarrangementen

Zie daarvoor: www.panorama-paviljoen.nl

Wilt u vergaderen met een boottocht als afwisseling of een meer actieve invulling naast uw bijeenkomst, dan bieden we ook een groot aantal Outdoor- en Indooractiviteiten en arrangementen. Zie daarvoor www.vadesto.nl